keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kevään keskeneräiset-haaste


Osallistuin Silmukan saalistus-blogin kevään keskeneräiset-haasteeseen.
Tähän voi osallistua vaikka työllä, jota ei ole vielä aloittanut, mutta on langat ja puikot valmiiksi kateltuna ja työtä suunnniteltu. Niitä minä en nyt laita tänne, tulis kilometrin pituinen postaus muuten. :)
Päätin alkaa mukaan parilla työllä, mitkä ovat keskeneräisenä olleet jo jonkin aikaa. Toivottavasti nyt ennen toukokuuta ne saan valmiiksi :)


Tämä viltti on ollut keskeneräisenä sen 4-5 vuotta. Ensimmäisiä käsitöitä, ensimmäinen virkkuu koukulla tehty työ. Joskus suunnitelmissa oli tehdä sänkyyn päiväpeitto tästä, hieman liian isot suunnitelmat oli ja työ jäi kaappiin pyöriin. Nyt ollaan siinä vaiheessa menossa, että olen tehnyt 7 isoäidin neliötä, mutta en ole yhdistänyt niitä vielä tähän. Päättelemättömiä lankoja on ihan liikaa. Mutta kokeillaan jos tämä haaste sais innostumaan ja virkkaamaan palat kiinni peittoon ja päättelemään langan päät. :)Tätä työtä en ole kauan tehnyt, mutta innostus meinaa loppua kesken kun ei ole mitään haastetta. Oikeaa ja nurjaa ja sama jatkuu. Tämä on jo melkein loppu suoralla, työssä on menossa hiat tällä hetkellä. Ja tästähän tulee paita tyttärelle. Tätä teen Katian Sevilla langasta.

 
Ja kolmas työ, tämä on toivottavasti baby börnille sopiva paita. :)
 Loki-neuletakin ohjeella tehty.
Ja lankana tässä on Katian baby merino. Jämälanka työ.

2 kommenttia:

  1. Kivoja keskeneräisiä sulla :) Kiitos, kun lähdit haasteeseen mukaan ja tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  2. On mukava alkaa, tuntuu että saa valmiiksi asti tehtyä kun kertoo täällä mitä aikoo tehdä. :)
    Muuten ne vaan lojuisi kaapin pohjalla kesken eräisenä. :)

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina!