lauantai 20. syyskuuta 2014

Virkatut villasukat

Ensimmäistä kertaa virkkasin villasukat. Tuli aika jämäkän oloset ja luulen että on hyvät käytössä.Seuraavaksi on tulossa jotain näistä. Tarkotus oli ostaa harmaata tai valkoista lankaa, mutta tämän värin ku näki niin pakkohan nää oli ostaa! Ihana piristys syksyyn. :)

4 kommenttia:

 1. Hieno idea, näyttävät toteuttamiskelpoisilta, mieheni on aina kysynyt eikö voisi virkata villasukkia, etteivät niin valuisi saappaan kärkeen... nyt teen sen ja otan näistä mallia. Kiitos! Varressa on ensin pieni resori neuloen ilmeisesti.
  - Tuija -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistadi!:) kyllä, joustinneuletta on ensin ja sit alkaa virkkaaminen. Uskon että nämä tulevat pysymään hyvin jalassa!ü

   Poista
 2. Ihan mahtavat! Onkohan millä langalla tehty, ja mikä koukku. Täytyy olla varmaan jotain pientä ettei tule liian paksua työtä... eikö?
  Kiitos kun vierailit blogissani, jäin vain ihmettelemään tuota kommenttiasi: Mikähän on tuo pappon rinki?
  Mielenkiintoista mistä kaikkialta sitä itsensä löytää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vastavierailulle :) nää on tehty ihan seitsemän veljestä langasta, 4puikolla. Ei oo tullu itelle käyttöön, vaan menevät lahjaksi. Facebookissa on sellasen paapo piiri, se paapo on kauppa alajärvellä. Sielä oli joku vinkannut sun blogin, et kannattee käydä kurkkaamassa.:) vaikeimman kautta selitetty, toivottavasti ymmärsit :)

   Poista

Kommentti piristää aina!