torstai 28. elokuuta 2014

Muumihahmo nro 31


Muumihahmoja on tullut tehtyä yhteensä 31 kpl. Tällä hetkellä on taas muita käsitöitä puikoilla. Toivottavasti jaksatte olla kuulolla, vaikka blogi onkin täyttynyt Muumihahmoilla.


Tässä on oma kokoelmani muumihahmoista, pahoittelen huonoa kuvanlaatua, toivottavasti syksyllä ehdin/pääsen valokuvaus kurssille.. :) Instagrammiin päivittelen tiheämpää kuvia, tervetuloa seuraamaan!

torstai 21. elokuuta 2014

Muumipappa



Muumipappa on kokenut moniosaaja, jonka boheemi elämänfilosofia on kiehtovaa. Muumipappa on taitava käsistään, hän rakensi perheelleen Muumitalon heidän saapuessaan laaksoon. Muumipappa muistelee mielellään villejä nuoruusvuosiaan, joista hän kirjoittaa muistelmia. Hän pitää kovasti purjehtimisesta ja rakastaa merta. Muumipapalla on aina päässään musta silinterihattu ja usein kädessään kävelykeppi.
(Mukavat muumiamigurumit, Laura von Knorring)


sunnuntai 17. elokuuta 2014

Muumimamma




Muumimamma on Muumiperheen sydän, joka herättää ihailuja oikeudenmukaisuudellaan.
Muumimamma on rauhallinen, lämminsydäminen ja tunnettu vieraanvaraisuudestaan. Kaikki ovat tervetulleita Muumitaloon, missä Muumimamma järjestää kestejä. Muumimamma pukeutuu raidalliseen esiliinaan ja kantaa mukanaan mustaa käsilaukkua, josta löytyy aina kaikkea tarpeellista - näkinkengistä lääkeyrtteihin.
(Mukavat muumiamigurumit, Laura von Knorring)

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Haisuli



Haisuli on ahneuden perikuva, joka saa hymyn huulille veijarimaisuudellaan. Haisuli on Muumilaakson karvainen pieni keppostelija. Hän asuu puun sisällä metsässä ja aiheuttaa tihutöillään Muumilaakson muille asukkaille harmia. Haisuli on ahne ja ilkikurinen kelmi, joka nauttii toisten naruttamisesta. Yleensä haisulia ei haluta leikkeihin mukaan ja hänen seuraansa vältellään, mutta jotenkin kuin ihmeenkaupalla hän on aina sielä missä tapahtuu.
(Mukavat muumiamigurumit, Laura von Knorring)

tiistai 12. elokuuta 2014

Makuupussi

Pitkästä aikaa voi taas päivitellä blogia. Olen alottanut montaa eri käsityötä ja mikään ei ole innostanut, nyt viimein valmistui ensimmäinen keskeneräinen työ.



Virkkausten välissä on niin kiva välillä kutoa. Näin tämän makuupussin yhessä blogissa ja ajattelin että tämä täytyy joskus tehdä, niin kivan näkönen! 


Tämä tulee luultavasti matkaamaan vauva lahjaksi jollekki rakkaalle. :) <3