keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Synttäri lahja



Iso siskollani on tänään syntymäpäivä ja hän on pyytänyt lahjaksi muumihahmoja. Lupasin tehdä Hemulin ja Pikku Myyn. No, innostus iski ja mikä sen mukavampaa ku yllättää iloisesti, joten nämä ovat nyt matkaamassa siskolleni. :) Onnittelut rakkaalle siskolleni. <3

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hattivatit



Aina vaan teen näitä muumihahmoja, oon jääny ihan koukkuun näihin :D Mutta nyt alotin jotain ihan muuta, siinä vaan saattaa kestää että valmistuu.

Hattivatit ovat ukonilmalla kuin hyptooninen valoilmiö, jonka säkenöivä kirkkaus vetää puoleensa. Hattivatit ovat suiponmuotoisia valkoisia olentoja, jotka vaeltavat isoissa ryhmissä. Hattivateilla on vain kädet ja silmät, muuten ne ovat kasvottomia. Hattivatit ovat vaarallisia ukonilmalla, sillä silloin ne muuttuvat sähköisiksi ja niitä tulisi välttää.
(Mukavat muumiamigurumit, Laura von Knorring)

torstai 17. heinäkuuta 2014

Niisku


Niisku on pedantti älykkö, jonka periksiantamattomuus tekee vaikutuksen. Niisku on ahkera ja tunnollinen keksijä, joka on erityisen kiinnostunut lentämisestä. Hän asuu muumilaaksossa sisarensa Niiskuneidin kanssa ja on Muumiperheen ystävä. Myös Niiskulla on otsatukka ja hän käyttää kulmikkaita silmälaseja. Niisku uppoutuu keksintöihinsä ja on niistä myös hyvin ylpeä.

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Niiskuneiti

Täälä on sairastuttu oksennus tautiin ja lapset ovatki nukkuneet  oksentelujen välissä ja minä oon virkannu. Ulkona ois niin ihana ilma ja suunnitelmiaki oli tälle viikonlopulle, mutta nyt ollaan kotona ja pestään lapsia ja pyykkiä. Onneksi tämä on ohi menevää!



Niiskuneiti on ihastuttavan tyttömäinen haaveilija, joka sulattaa sydämen kuin sydämen suloisuudellaan. Herttainen niiskuneiti asuu muumilaaksossa veljensä Niiskun kanssa. Hän pitää kovasti kukista ja kaikesta sievästä. Niiskuneidillä on huoliteltu otsatukka sekä kultainen nilkkarengas vasemmassa jalassaan. Niiskuneiti on ikuinen romantikko ja Muumipeikon läheinen ystävä.
(Mukavat muumiamigurumit, Laura von Knorring)

torstai 10. heinäkuuta 2014

Tiskirättejä


Vähän pitemmän tauon jälkeen on taas mukava, kun sai jotain näkyvää aikaseksi. Ollaan eletty pari viikkoa vaunu elämää oman perheen sekä siskon perheen kesken.  Niin paljon on uusia käsitöitä mielessä, mutta harmi vain aikaa ei aina ole ja ilmat ovat mitä parhaimpia, pitää nauttia niistä. :)





Tilaustyönä tiskirättejä Bambu-langasta. Itse olen ihastunut näihin rätteihin, en käytä keittiössä nykyään muita luutuja ollenkaan.